Sedatie in de praktijk

 

Deze mails niet meer ontvangen? klik op de link om af te melden in elke e-mail van Dechra*. Wij behandelen uw persoonlijke gegevens met respect. Lees hier ons privacybeleid van *Dechra Pharmaceuticals PLC en haar dochterondernemingen

Registreer je hier

CV van de spreker
 

Tim Bosmans studeerde af als dierenarts aan de Ugent in 2002.

Hij werkte 1 jaar als dierenarts ad interim in verschillende kleine huisdierenpraktijken in Vlaanderen. Sindsdien werkt hij als anesthesist aan de Vakgroep Kleine Huisdieren van de Faculteit Diergeneeskunde van de Ugent, waar hij een doctoraat behaalde in de Diergeneeskundige Wetenschappen in het vakgebied anesthesie en analgesie. Hij volgde ook de residentie opleiding van de European College of Veterinary Anaesthesia and Analgesia.

Momenteel is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van de kliniek anesthesie en is hij als onderwijsbegeleider nauw betrokken in de praktische opleiding van de studenten. Tim is auteur en medeauteur van verschillende wetenschappelijke publicaties en geeft op regelmatige basis opleidingen in het vakgebied anesthesie en analgesie van kleine huisdieren.

Datum: Donderdag 26/10/2023
Uur: 19:30 - 23:00
Spreker: Dr. Tim Bosmans DVM, PhD

Programma
 

19.30u   Ontvangst met broodjes en een drankje
20.00u   Lezing door Dr. Tim Bosmans
22.00u   Nabespreking met een hapje en een drankje

Locatie

Domein De Vesten
Kanaalweg 6/1, 2430 Laakdal